Хүрэн манжингийн зутан шөл
Үнэлгээгүй
Орц, найрлага
Порц
800 г Хүрэн манжин | |
1 жижиг Алим | |
2 ш Лууван | |
2 ш Яншуй | |
6 ш Саримсны хумс | |
2 ш Сонгино | |
Зөөхий | |
Укроп | |
Ургамалын тос | |
Тахианы махны ясны шөл |
Хийх заавар
1.
Бэлтгэх
Алим, лууван болон хүрэн манжингаа дөрвөлжин шоо хэмжээтэй хэрчиж бэлтгэнэ.
Хийсэн
2.
Хайруулын тавагтаа тосоо хийж халаан лууван, хүрэн манжин, алимаа зөөлөртөл нь дунд зэргийн галаар хуурна.
Хийсэн
3.
Үүний дараа яншуй, сонгино, саримсаа нэмээд мөн адил дунд зэргийн галаар 5 минут орчим хуурна.
Хийсэн
4.
Тахианы ясны шөлөө орцууд дээрээ нэмээд, давс перецээр амтлаад цахилгаан холигчид хийж блиндердээд зутан шөл маань бэлэн боллоо.
Хийсэн
5.
Шөлөө аягалахдаа дээр нь бага зэрэг зөөхий болон укроп тавиад идээрэй.
Хийсэн
Сэтгэгдэл бичих