Хүрэн манжинтай самартай кейк

30-40 минут

easy

Хүрэн манжин нь цусны эргэлт болон даралтыг тогтворжуулахаас гадна бүдүүн гэдэсний үйл ажиллагаанд нөлөөлж өтгөн хаталтыг зогсоох олон төрлийн ашиг тустай хүнсний ногоо билээ. Мөн түүнчлэн хүрэн манжин нь тархины цусан хангамжийг нэмэгдүүлж, ой тогтоолтыг сайжруулдаг гайхалтай хүнс болохыг Америкийн эрдэмтэд баталсан байдаг. Иймд та дараах амттанг гэр бүл, найз нөхөддөө хийж өгч, гэртээ туршиж үзэхийг санал болгож байна.

Үнэлгээгүй

Орц, найрлага

Порц
Хүрэн манжин
Аарц
Нухсан самар
20 г Элсэн чихэр
1 ц\х Хөөлгөгч
1 ц\х Давс
2 ц\х Ургамалын тос
Хуурай гурил
Ванила

Хийх заавар

1.
Бэлтгэх
Хүрэн манжин, аарцаа цахилгаан холигчинд хийн блиндердэнэ.
Хийсэн
2.
Хуурай гурилан дээрээ давс, элсэн чихэр, хөөлгөгч, ургамалын тос, ванила нэмэн хүрэн манжингийн бэлдэцтэйгээ холин зөөлөн хутгана.
Хийсэн
3.
Үүний дараа хэвэндээ бэлдэцээ 1\2 хэмжээтэй байхаар хийн дээрээс нь нухсан самараа тавин цахилгаан зуухаа 180С градусын хэмд 30 минут жигнэж болгоно.
Хийсэн
Tags

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *