Луувангийн зутан шөл
Үнэлгээгүй
Орц, найрлага
Порц
2 ш Лууван | |
1 ш Сонгино | |
3 хумс Саримс | |
200 мл Ясны шөл | |
5 г Масло | |
5 г Цагаан гаа | |
Даюс | |
Хар перец | |
Зөөхий | |
Яншуй |
Хийх заавар
1.
Бэлтгэх
Лууван, сонгино, саримс, цагаан гаагаа жижиглэж хэрчинэ.
Хийсэн
2.
Хайруулын тавагаа халааж маслоо хийнэ.
Хийсэн
3.
Жижиглэж бэлдсэн лууван, сонгино, саримс, цагаан гаагаа дунд зэргийн гал дээр хуурна.
Хийсэн
4.
Хуурсан ногоон дээрээ ясны шөлөө хийн, давс, хар перецээр амтална.
Хийсэн
5.
Бэлэн болсон луувангийн зутан дээрээ зөөхий, яншуйгаа тавиад хоол бэлэн болно.
Хийсэн
Сэтгэгдэл бичих