Загасны шөл
Үнэлгээгүй
Орц, найрлага
Порц
Загасны мах | |
Нунтаг хар перец | |
Далайн байцай | |
Сонгино | |
Давс |
Хийх заавар
1.
Бэлтгэх
Загас болон далайн байцай сонгиноо дундаж хэмжээтэйгээр хэрчиж бэлтгэнэ.
Хийсэн
2.
Буцалж буй усан дээрээ загасныхаа махыг түрүүлж хийгээд 5-10 минут буцалгана.
Хийсэн
3.
Үүний дараа далайн байцай болон сонгиноо шөлөндөө хийж, давс нунтаг хар перецээр амталаад 2 минут зөөлөн гал дээр буцалгана. Ингээд л шөл маань бэлэн боллоо.
Хийсэн
Сэтгэгдэл бичих