Загасны шөл

30 Минут

super easy

Зарим үед хуурай хоолны хажууд шингэн шөл хийж уух үнэхээр сайхан байдаг шүү дээ. Тэгвэл яг энэ тохиолдолд хийж болох хялбар, амттай шөлийг хийх энгийн аргыг Тиби-гийн зүгээс хүргэж байна. 

Үнэлгээгүй

Орц, найрлага

Порц
Загасны мах
Нунтаг хар перец
Далайн байцай
Сонгино
Давс

Хийх заавар

1.
Бэлтгэх
Загас болон далайн байцай сонгиноо дундаж хэмжээтэйгээр хэрчиж бэлтгэнэ.
Хийсэн
2.
Буцалж буй усан дээрээ загасныхаа махыг түрүүлж хийгээд 5-10 минут буцалгана.
Хийсэн
3.
Үүний дараа далайн байцай болон сонгиноо шөлөндөө хийж, давс нунтаг хар перецээр амталаад 2 минут зөөлөн гал дээр буцалгана. Ингээд л шөл маань бэлэн боллоо.
Хийсэн

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *