Дотор махан бууз

1 цаг

medium

Буузыг маш олон төрлөөр хийж болдог, өдөр тутмын хоолны нэг. Дан тураг махаар биш хааяа дотор махаар түүн дотроос зүрхээр хийсэн бууз хачин сайхан амттай болдог. Энэ булчинлаг эрхтэн нь нарийн ширхэгтэй махтай адил бүтэцтэй байдаг. Зүрхээр хоол хийхдээ дотор өөх, хальс, ховдол зэргийг авч цэвэрлээрэй.

Үнэлгээгүй

Орц, найрлага

Порц
500 г Үхрийн зүрх
100 г Хонины сүүл
600 г Бор гурил
1 ш Сонгино
100 г Байцай
100 г Броккли
Нунтаг хар перец
Давс

Хийх заавар

1.
Бэлтгэх
Гурилаа зуурч амраана.
Хийсэн
2.
Зүрхээ маш сайн цэвэрлээд жижиг хэрчинэ.
Хийсэн
3.
Ногоогоо арилгаж угаагаад жижиг хэрчинэ.
Хийсэн
4.
Мах ногоогоо хамтад нь холиод давс, перецээр амтална.
Хийсэн
5.
Гурилаа таслаж, элдээд өөрийн хүссэнээрээ чимхэнэ.
Хийсэн
6.
Жигнүүрт 25 минут орчим жигнэж болгоно.
Хийсэн

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *