Чинжүүтэй хуурга
Үнэлгээгүй
Орц, найрлага
Порц
Мах \Сонголтоор\ | |
Лууван | |
Чинжүү \Улаан, ногоон, шар\ | |
Сонгино | |
Куркума | |
Давс | |
Ус | |
Луувангийн нухаш | |
Соё соус | |
Ургамалын тос |
Хийх заавар
1.
Бэлтгэх
Ногоонуудаа арилгаж, угаасны дараа урт нарийн хэлбэрээр хэрчиж бэлтгэнэ.
Хийсэн
2.
Тосоо халаасны дараа лууван, сонгино, мах, чинжүү гэсэн дарааллаар зөөлөн гал дээр хуурна.
Хийсэн
3.
Үүний дараагаар бага зэрэг ус нэмж, зөөлөн гал дээр 5-10 минут буцалгана.
Дараа нь амтлагчуудаа өөрийн амталгаагаар хийгээд, луувангийн нухашаа хийж хутгана.
Хийсэн
4.
Хоолоо 5-10 минут болгосны дараа чинжүүтэй хуурга маань бэлэн болно.
Хийсэн
Сэтгэгдэл бичих