Мисо шөл Tibi Doctor 2023-08-09 Share: Hoolnii jor challenge 0 Comments 1 min reading time Мисо шөл бол Япон үндэсний хоолны нэг юм. Уургийн агууламж өндөртэй бөгөөд хоол шингээхэд өргөнөөр хэрэглэдэг. Түүнчлэн “Өдөрт нэг аяга мисо уудаг бол танайд эмч ирэх хэрэг байхгүй” гэсэн зүйр үг ч бий. Орц, найрлагаДалайн байцайДофүМисо амтлагчСоё соусУсХийх зааварДофү болон далайн байцай сонгиноо дундаж хэлбэрээр хэрчиж бэлтгэнэ.Эхлээд дофү болон далайн байцайгаа 5-10 минут зөөлөн гал дээр буцалгана.Буцалсны дараа мисо амтлагчаа өөрийн амталгаагаар хийж хутгана.Үүний дараа соё соусаа хийгээд шөлөө аягалсны дараа сонгиноо дээр нь тавина. Ингээд мисо шөл маань бэлэн боллоо. 0 Таалагдсан Print
Эрүүл мэнд Чихрийн шижин өвчтэй бол өдөрт 3-4 удаа тогтмол хооллоорой Өглөөний цай Өдрийн хоол Оройн хоол – шөлтэй шингэц Learn More Tags Чихрийн шижинЧихрийн шижин хэв шинж 2 Tibi Doctor 2023-11-27
Эрүүл мэнд Чихрийн шижингийн үед хоол идэх зөв дараалал Learn More Tags Сахар бууруулах хоолЧихрийн шижин Tibi Doctor 2023-11-27
Эрүүл мэнд Тэгвэл бид яг яаж хооллох ёстой вэ гэж үү? Та ЧШӨ-өөр оношлогдоод удаагүй, яаж хооллохоо мэдэхгүй Learn More Tags Чихрийн шижинЧихрийн шижин хэв шинж 2 Tibi Doctor 2023-11-24
Эрүүл мэнд Чихрийн шижин өвчний үед хоолзүйч яаж туслах вэ? Хоол, шим тэжээлийн эмчилгээг тухайн хүний эрүүл мэнди Learn More Tags Чихрийн шижин Tibi Doctor 2023-11-23