Олон төрлийн салат, зуушинд ашиглах ногоо

Салатны гол суурь нь хүнсний ногоо учир ногоог мэддэг байх хэрэгтэй. Зарим ногоог болгож иддэг бол заримыг нь шууд хэрэглэдэг ногоонууд бий.

Үүнээсээ хамаараад ямар ногоог ямар салатанд ашиглах нь тодорхой болдог.

Хэрэв та жингээ хасах, барих гэж байгаа бол аль болох шууд хэрэглэдэг ногоог ашиглаарай.

Харин жингээ нэмэх, булчингаа нэмэх бол болгож хийдэг илчлэгтэй ногоог сонгож салатаа хийгээрэй. 

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *