Ногоо болгох хугацаа

Ногоог шарах, хуурах, жигнэх, чанах, шазлах аргуудаар болгодог.
Бид хэчнээн шинэхэн сайн ногоогоор хоол хийлээ ч буруу болговол ямар ч шимгүй ногоо л иднэ.
Үндэс үрт ногоонуудыг 20мин, гүн ногоон өнгөтэй ногоог 3-5 мин, хулууны төрлийг 5-15 мин, байцайны төрлийг 5-15 мин шазалж болгодог.
Эрт ургацынх бол үүнээс бага хугацаанд болдог. Ногоог удаан чанах тусам л шимгүй болно гэдгийг анхаараарай.

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *