Сэвэг зарамтай панкейк
Үнэлгээгүй
Орц, найрлага
Порц
300 г Сэвэг зарам | |
40 мл Сүү | |
20 г Яншуй | |
2 ш Өндөг | |
Наранцэцэгийн тос | |
Давс |
Хийх заавар
1.
Бэлтгэх
Сэвэг зарамаа урьдчилан 2 цаг халуун усанд дэвтээж бэлдсэн байна.
Хийсэн
2.
Дэвтээсэн сэвэг зарамаа хүйтэн усаар сойгоод цахилгаан блиндерт бүх орцуудаа хийгээд нэгэн жигд бүтэцтэй болтол блиндердэнэ.
Хийсэн
3.
Хайруулын тавагтаа тосоо хийн халааж блиндердсэн орцуудаа дунд зэргийн галаар шарж болгоно.
Хийсэн
4.
Ингээд таны уураг эслэгээр баялаг шинэхэн панкек маань бэлэн боллоо.
Хийсэн
Сэтгэгдэл бичих