Өндөгтэй жигнэсэн улаан лооль
Үнэлгээгүй
Орц, найрлага
Порц
3 ш Улаан лооль | |
3 ш Өндөг | |
30 г Ногоон сонгино | |
50 г Моцерелла бяслаг | |
5 мл Оливын тос | |
2 г Давс | |
2 г Хар перец | |
1 ц\х Зөөхий |
Хийх заавар
1.
Бэлтгэх
Улаан лоолио сайтар угаан 3\1 хэсгийг зүсэн, улаан лоолийн доторх зөөлөн хэсгийг авна.
Хийсэн
2.
Үүний дараагаар ногоон сонгиноо жижиглэж хэрчинэ, бяслагаа мөн шоо дөрвөлжин хэмжээтэй хэрчинэ.
Хийсэн
3.
Ногоон сонгино, бяслаг, өндөгөө улаан лооль дотороо хийн давс,хар перцээр амтлан жижиглэсэн бяслагаа нэмж өгнө.
Хийсэн
4.
Цахилгаан зуухаа сайтар халаан 200С температурт 25 минут жигнэнэ.
Хийсэн
Сэтгэгдэл бичих