Гүзээний ороомог
Үнэлгээгүй
Орц, найрлага
Порц
500 г Гүзээ | |
600 г Мах | |
120 г Сүүл | |
1 ш Лууван | |
1 ш Сонгино | |
200 г Манжин | |
1 ц\х Давс |
Хийх заавар
1.
Бэлтгэх
Гүзээгээ маш сайн зумлаж, сайтар угааж цэвэрлээд дутуухан чанана.
Хийсэн
2.
Хальсалж угаасан манжин, лууван, дутуу чанасан хонины сүүл махыг жижиглэн хэрчээд, сонгино, давсаар амтална.
Хийсэн
3.
Бэлтгэсэн мах ногоогоо дутуу болгосон гүзээндээ хийгээд амсрыг нь сайтар боогоод жигнүүрт тавьж 25-30 минут жигнэж болгоно.
Хийсэн
4.
Энэхүү ороомгийг төрөл бүрийн ногооны салаттай хачирлаж идэхэд тохиромжтой.
Хийсэн
Сэтгэгдэл бичих