Тарагны ашигтай бактеритай танилцаарай. Tibi Doctor 2023-06-21 Share: Тарагны чалленж 0 Comments 1 min reading time Тараг нь бидний уламжлалт ашигтай бактерийн эх сурвалжийн нэг исэг ундааны төрөл юм. Исэг хүнсний найрлага дахь ашигтай бичил биетнүүд нь хортой нэгдэл, өвчин үүсгэгч бичил биетний үржил, өсөлтийг дарангуйлж гэдэсний микрофлорын тэнцвэрийг хадгалах тул ходоод, гэдэс хямрахаас сэргийлж, хоолны шингэцийг сайжруулдаг. Исэх процесс буюу уг бүтээгдэхүүн боловсрох явцад ашигтай бичил биетнүүд болон ферментийн нөлөөгөөр сүүний найрлага дахь уураг, өөх тос, нүүрс ус зэрэг үндсэн шимт бодисууд задарч хүний биед шингэхдээ хялбар болдог. Тараг нь пробиотик буюу зохицуулах үйлчилгээний хүнсний гол төлөөлөгч яахын аргагүй мөн. 0 Таалагдсан Print
Эрүүл мэнд Чихрийн шижин өвчтэй бол өдөрт 3-4 удаа тогтмол хооллоорой Өглөөний цай Өдрийн хоол Оройн хоол – шөлтэй шингэц Learn More Tags Чихрийн шижинЧихрийн шижин хэв шинж 2 Tibi Doctor 2023-11-27
Эрүүл мэнд Чихрийн шижингийн үед хоол идэх зөв дараалал Learn More Tags Сахар бууруулах хоолЧихрийн шижин Tibi Doctor 2023-11-27
Эрүүл мэнд Тэгвэл бид яг яаж хооллох ёстой вэ гэж үү? Та ЧШӨ-өөр оношлогдоод удаагүй, яаж хооллохоо мэдэхгүй Learn More Tags Чихрийн шижинЧихрийн шижин хэв шинж 2 Tibi Doctor 2023-11-24
Эрүүл мэнд Чихрийн шижин өвчний үед хоолзүйч яаж туслах вэ? Хоол, шим тэжээлийн эмчилгээг тухайн хүний эрүүл мэнди Learn More Tags Чихрийн шижин Tibi Doctor 2023-11-23