Тарагны ашигтай бактеритай танилцаарай.

Тараг нь бидний уламжлалт ашигтай бактерийн эх сурвалжийн нэг исэг ундааны төрөл юм. 
Исэг хүнсний найрлага дахь ашигтай бичил биетнүүд нь хортой нэгдэл, өвчин үүсгэгч бичил биетний үржил, өсөлтийг дарангуйлж гэдэсний микрофлорын тэнцвэрийг хадгалах тул ходоод, гэдэс хямрахаас сэргийлж, хоолны шингэцийг сайжруулдаг.
Исэх процесс буюу уг бүтээгдэхүүн боловсрох явцад ашигтай бичил биетнүүд болон ферментийн нөлөөгөөр сүүний найрлага дахь уураг, өөх тос, нүүрс ус зэрэг үндсэн шимт бодисууд задарч хүний биед шингэхдээ хялбар болдог.
Тараг нь пробиотик буюу зохицуулах үйлчилгээний хүнсний гол төлөөлөгч яахын аргагүй мөн. 

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *