Салатад тохируулж хэрэглэх хүнс

Бяслаг, сухар, самар, хатаасан жимс, бекон, майонез, ускус, үйлдвэрийн бэлэн амтлагч, хиймэл зөгийн бал зэргээр салат хийхэд сайхан амттай, өег  ч эрүүл мэндэд жаахан халгаатай.

Учир нь эдгээрт далд өөх тос, сахар, давс, хэт хүчиллэг нуугдаж байгааг санаарай.

Гол дүрэм хэтрүүлэн байнга хэрэглэхгүй байх, зөв зохицуулж идэх нь таны эрүүл мэндэд тустай. Жишээ нь хуушуур, буузыг дандаа нийслэл салаттай идэхийн оронд шинэ ногооны, байцайны салаттай идэхэд илүү тохиромжтой гэсэн үг.

Тослог илчлэг ихтэй хоолтой навчит ногооны хөнгөн илчлэг маш бага салат гайхалтай зохицно. 

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *