Давсны хэмжээг буруулах 5 алхам 

1. Лаазалсан, консерлосон ногоог вандуй, хүрэн шош гэх мэт хүйтэн усаар зайлж натри хэмжээг 40%-иар бууруулах 

2. Будаа, гоймонг, ногоог, пасма гоймонг давсгүйгээр чанаж хэрэглээрэй.

3. Байгалийн гаралтай амтлаг хөмүүл, гоньд, ганга, задь,базил гэх мэтийг давсны орон орлуулан хэрэглэх 

4. Хүнсний бүтээгдэхүүний шошго уншиж давс багатайг сонгох 

5. Давс, бусад амтлагч  цуу, кетчук, кимчи  ширээнд дээрээ тавихгүй байх 

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *