Давс орлуулан хэрэглэх    

Хүнсний ногооны төрөл : Цагаан гаа, сонгино, саримс, яншуй зэргийг давсыг орлуулан  идэх   

Байгалийн гаралтай амтлагч : Куркума,карриа, хар перец,  улаан перец, гоньд, ганга, задь давсыг оруулах

Амттаны төрөл: Давслаагүй самар, хатаасан жимсийг хэрэглэх 

Кали их агуулсан төмс, амтат төмс, буурцаг,гадил, мөөг,   хоол хүнсийг оруулан хэрэглээрэй. 

Гадуур хооллохыг аль болох татгалзаж өөрөө  хоолоо бэлтгэх 

Хоолны давс ихэгдсэн тохиодолд 

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *