Ногоо хөлдөөх арга 

"Ногоог хөлдөөх нь сайн арга. Шинэ ногоог хөлдөөж хэрэглэх нь чанартай шим тэжээлтэй, чанартай ногоо идэх шилдэг арга тул анхнаасаа сайн ногоо авч хөлдөөх нь хамгийн чухал.
Брокколи, шар ногоон хулуу, лууван, байцаа, манжин, бууцай, юуцай, ногоон вандуй, ногоон сонгино, чинжүү зэргийг хөлдөөж хэрэглэх нэн
тохиромжтой ногоонууд.
Ихэнх ногоо-18с-с доош градуст 8-12 сар хүртэл хадгалалт даадаг.
Хөлдөөсөн ногоог гэсгээлгүй шууд шарж, жигнэж, шазлах гэх зэргээр болгоно..

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *