Цууны хүчил /уксус/ зохистой хэрэглээ Tibi Doctor 2023-06-19 Share: Салатны чалленж 0 Comments 0 min reading time Уксус буюу цууны хүчил нь маш хүчтэй хүчиллэг тул хүнсэнд бактери, вирус, элдэв мөөгөнцөр зэргийг устгах үйлчилгээтэй.Энэ шинж чанарыг нь ашиглан төрөл бүрийн ногоо даршлах, салат хутгах, зарим тохиолдолд ариутгалд ашигладаг. Мэдээж хүнсэнд хэрэглэхдээ маш багаар амт тохируулж хэрэглэх нь ходоодны хүчиллэгийг хэт нэмэгдүүлэхээс сэргийлнэ.Сүүлийн үед алимын цуу болон бусад цууг тураах зорилгоор өлөн үедээ шууд ууж хэрэглэж байгаа нь буруу хэрэглээ юм. Учир нь цуу бол маш хүчтэй хүчил гэдгийг ойлгоорой. 3 Таалагдсан Print
Эрүүл мэнд Чихрийн шижин өвчтэй бол өдөрт 3-4 удаа тогтмол хооллоорой Өглөөний цай Өдрийн хоол Оройн хоол – шөлтэй шингэц Learn More Tags Чихрийн шижинЧихрийн шижин хэв шинж 2 Tibi Doctor 2023-11-27
Эрүүл мэнд Чихрийн шижингийн үед хоол идэх зөв дараалал Learn More Tags Сахар бууруулах хоолЧихрийн шижин Tibi Doctor 2023-11-27
Эрүүл мэнд Тэгвэл бид яг яаж хооллох ёстой вэ гэж үү? Та ЧШӨ-өөр оношлогдоод удаагүй, яаж хооллохоо мэдэхгүй Learn More Tags Чихрийн шижинЧихрийн шижин хэв шинж 2 Tibi Doctor 2023-11-24
Эрүүл мэнд Чихрийн шижин өвчний үед хоолзүйч яаж туслах вэ? Хоол, шим тэжээлийн эмчилгээг тухайн хүний эрүүл мэнди Learn More Tags Чихрийн шижин Tibi Doctor 2023-11-23