Тараг баяжуулах санаа

Таргийг дангаар нь буюу чихэргүй уувал хамгийн сайн. Магадгүй тараг гашуун исгэлэн санагдаад чихэр нэмчихдэг байх. 

Гэхдээ сахар нэмчихвэл жингээ хасах болон барих эрүүлжих санаа нь бүтэхгүй. Учир нь сахар тараг руу оронгуутаа ашигтай бактерийг нь устгачихдаг. Дээр нь мэдээж илчлэг нэмэгдэж, жин нэмнэ. 

Тиймээс жимс ногоогоор амт оруулбал илүү тохиромжтой. Мөн самар, хушга, чиа үр, маалингын үр, овьёос зэргээр баяжуулаад гоё амт оруулж болно шүү.

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *