Ногоо хөлдөөх арга Tibi Doctor 2023-06-07 Share: Ногооны чалленж 0 Comments 1 min reading time "Ногоог хөлдөөх нь сайн арга. Шинэ ногоог хөлдөөж хэрэглэх нь чанартай шим тэжээлтэй, чанартай ногоо идэх шилдэг арга тул анхнаасаа сайн ногоо авч хөлдөөх нь хамгийн чухал. Брокколи, шар ногоон хулуу, лууван, байцаа, манжин, бууцай, юуцай, ногоон вандуй, ногоон сонгино, чинжүү зэргийг хөлдөөж хэрэглэх нэн тохиромжтой ногоонууд.Ихэнх ногоо-18с-с доош градуст 8-12 сар хүртэл хадгалалт даадаг. Хөлдөөсөн ногоог гэсгээлгүй шууд шарж, жигнэж, шазлах гэх зэргээр болгоно.. 0 Таалагдсан Print
Эрүүл мэнд Чихрийн шижин өвчтэй бол өдөрт 3-4 удаа тогтмол хооллоорой Өглөөний цай Өдрийн хоол Оройн хоол – шөлтэй шингэц Learn More Tags Чихрийн шижинЧихрийн шижин хэв шинж 2 Tibi Doctor 2023-11-27
Эрүүл мэнд Чихрийн шижингийн үед хоол идэх зөв дараалал Learn More Tags Сахар бууруулах хоолЧихрийн шижин Tibi Doctor 2023-11-27
Эрүүл мэнд Тэгвэл бид яг яаж хооллох ёстой вэ гэж үү? Та ЧШӨ-өөр оношлогдоод удаагүй, яаж хооллохоо мэдэхгүй Learn More Tags Чихрийн шижинЧихрийн шижин хэв шинж 2 Tibi Doctor 2023-11-24
Эрүүл мэнд Чихрийн шижин өвчний үед хоолзүйч яаж туслах вэ? Хоол, шим тэжээлийн эмчилгээг тухайн хүний эрүүл мэнди Learn More Tags Чихрийн шижин Tibi Doctor 2023-11-23