Махаа зөв хадгалах, гэсгээх аргыг мэдээд аваарай

Махыг хэдий чинээ хурдан, их хүйтэнд хөлдөөвөл амт чанар нь сайн хадгалагддаг. 

Махаа хөлдөөхдөө хэт томоор нь биш нэг удаад хоолонд хийх хэмжээгээр, өөх махыг тэнцүүлж хүнсний зориулалтын уутанд хийж хөлдөөх нь хамгийн сайн арга.

Гэсгээхдээ тасалгааны хэмд гэсгээгээрэй. Өглөө ажилдаа явахдаа хөлдөөгчнөөсөө гаргаад хөргүүрийн хэсэгт хийгээд яваарай. 

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *