Исэг цагаан идээ

2011 онд Европын клиник хоол тэжээлийн сэтгүүлд хийсэн судалгаагаар 12 долоо хоногийн турш Lactobacillus gasseri-ийн тодорхой омогтой айраг уусан хүмүүсийн хэвлийн өөх, биеийн жин нь хяналтын ундаа хэрэглэдэг хүмүүстэй харьцуулахад багасдаг болохыг тогтоожээ.
Сүүний шинжлэх ухааны сэтгүүлд Пробиотик тараг нь 2-р хэлбэрийн чихрийн шижинтэй хүмүүсийн нийт холестерин болон LDL холестролыг сайжруулдаг болохыг тогтоожээ,

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *