Үр тарианы өнгийг нь харж сонгоорой.

Өдөр тутамдаа хэрэглэх үр тарианы өнгө нь цагаан болох тусам түүнд агуулагдах шимт бодисын хэмжээ бага болдог.  Өнгө нь хувирч гүн өнгөтэй болох тусам түүнд агуулагдах аминдэм, эслэгийн хэмжээ ихэснэ. Өдөр бүрийн үр тарианыхаа төрлийг олон болгож, хэрэглээнийхээ хэмжээг тохируулах нь хамгийн чухал алхам юм шүү.  Үр тариаг зөв сонгон хэрэглэх нь зүрх судас, чихрийн шижин, хоол боловсруулах замын хавдар зэрэг өвчнөөс сэргийлэх өндөр ач тустай.  Нүүрс усны хүний амьдралын хамгийн чухал, үндсэн эх үүсгэвэр гэдгийг маш сайн ойлгон, хэрэглээгээ зөв зохицуулах аргад суралцаарай. Үр тариан хэмжээг хэтрүүлэн идэх нь таргалалтыг үүсгэдгийг ч мөн мартаж болохгүй. 

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *