Загасны шөл

Зарим үед хуурай хоолны хажууд шингэн шөл хийж уух үнэхээр сайхан байдаг шүү дээ. Тэгвэл яг энэ тохиолдолд хийж болох хялбар, амттай шөлийг хийх энгийн аргыг Тиби-гийн зүгээс хүргэж байна. 

Орц, найрлага

  • Загасны мах
  • Нунтаг хар перец
  • Далайн байцай
  • Сонгино
  • Давс

Хийх заавар

  1. Загас болон далайн байцай сонгиноо дундаж хэмжээтэйгээр хэрчиж бэлтгэнэ.
  2. Буцалж буй усан дээрээ загасныхаа махыг түрүүлж хийгээд 5-10 минут буцалгана.
  3. Үүний дараа далайн байцай болон сонгиноо шөлөндөө хийж, давс нунтаг хар перецээр амталаад 2 минут зөөлөн гал дээр буцалгана. Ингээд л шөл маань бэлэн боллоо.
 

Сэтгэгдэл бичих

Your email address will not be published. Заавал бөглөх талбар *