Cүү, цагаан идээний ангилал Tibi Doctor 2023-06-22 Share: Сүүний чалленж 0 Comments 0 min reading time Нутаг нутгийн сүү цагаан идээ боловсруулах арга, нэр нэршил, хадгалах арга зэрэг нь ялгаатай байдаг ч нийтлэгээрээ тослог цагаан идээ, уураглаг цагаан идээ, исгэлэн ундаа гэж ангилдаг. Тослог цагаан идээ нь / өрөм, шингэн, зөөхий, цөцгий, уураглаг сүү Уураглаг цагаан идээ /бүх малын сүү, шар сүү, саам, шинэ уураг сүү, бяслаг, ээзгий, ээдэм, аарц, ааруул/ Исэг цагаан идээ /тараг, айраг, хоормог, шимийн архи/ 0 Таалагдсан Print
Эрүүл мэнд Чихрийн шижин өвчтэй бол өдөрт 3-4 удаа тогтмол хооллоорой Өглөөний цай Өдрийн хоол Оройн хоол – шөлтэй шингэц Learn More Tags Чихрийн шижинЧихрийн шижин хэв шинж 2 Tibi Doctor 2023-11-27
Эрүүл мэнд Чихрийн шижингийн үед хоол идэх зөв дараалал Learn More Tags Сахар бууруулах хоолЧихрийн шижин Tibi Doctor 2023-11-27
Эрүүл мэнд Тэгвэл бид яг яаж хооллох ёстой вэ гэж үү? Та ЧШӨ-өөр оношлогдоод удаагүй, яаж хооллохоо мэдэхгүй Learn More Tags Чихрийн шижинЧихрийн шижин хэв шинж 2 Tibi Doctor 2023-11-24
Эрүүл мэнд Чихрийн шижин өвчний үед хоолзүйч яаж туслах вэ? Хоол, шим тэжээлийн эмчилгээг тухайн хүний эрүүл мэнди Learn More Tags Чихрийн шижин Tibi Doctor 2023-11-23