Ногооны ангилал Tibi Doctor 2023-06-07 Share: Ногооны чалленж 0 Comments 0 min reading time Ногоог ангилж сурах нь зөв хадгалах, ямар ногоогоор ямар хоол хийхэд ихээхэн нэмэр болдог. Хүнсний ногоог булцуу, үндэс, салаа, навч, шилбэ, үр, ишийг хэрэглэдэгээр нь үндэс үрт буюу вегататив гэнэ. Эдгээрт хүрэн манжин, лууван, навчит ногоо, байцааны төрлүүд орно. Жимс цэцгийг нь хэрэглэдэг ногоог генератив гэнэ. Үүнд лоолийн төрөл, ногоон чинжүү, хулууны төрөл, шийгуа, өргөст хэмх зэрэг орно. 0 Таалагдсан Print
Эрүүл мэнд Чихрийн шижин өвчтэй бол өдөрт 3-4 удаа тогтмол хооллоорой Өглөөний цай Өдрийн хоол Оройн хоол – шөлтэй шингэц Learn More Tags Чихрийн шижинЧихрийн шижин хэв шинж 2 Tibi Doctor 2023-11-27
Эрүүл мэнд Чихрийн шижингийн үед хоол идэх зөв дараалал Learn More Tags Сахар бууруулах хоолЧихрийн шижин Tibi Doctor 2023-11-27
Эрүүл мэнд Тэгвэл бид яг яаж хооллох ёстой вэ гэж үү? Та ЧШӨ-өөр оношлогдоод удаагүй, яаж хооллохоо мэдэхгүй Learn More Tags Чихрийн шижинЧихрийн шижин хэв шинж 2 Tibi Doctor 2023-11-24
Эрүүл мэнд Чихрийн шижин өвчний үед хоолзүйч яаж туслах вэ? Хоол, шим тэжээлийн эмчилгээг тухайн хүний эрүүл мэнди Learn More Tags Чихрийн шижин Tibi Doctor 2023-11-23